Domov  > Projekti > Regio Vitalis > METKA KUHA

METKA KUHA - kulinarično življenje kot v pravljici

Pravljica o veselem krompirju, vihravem čemažu, navihanih slivah, nagajivih jabolkih, nasmejanem kruhu, igrivih jajcih, ki jih nesejo srečne kokoši, izvrstnem mleku prijaznih krav, ki res niso vijolične barve … o lokalno pridelani in pripravljeni hrani iz Metkine pravljične dežele, ki predstavlja vir zdravja in sreče.

»METKA KUHA – kulinarično življenje kot v pravljici« je namenjena vzajemnemu medgeneracijskemu ozaveščanju o pomenu lokalne oskrbe s hrano in surovinami. Igrajte se z Metko in preprosto uživajte v kulinaričnih pustolovščinah za male in velike otroke. Pozor, »METKA KUHA – kulinarično življenje kot v pravljici« spodbuja tek in srečo.

Elektronsko različico slikanice si lahko ogledate TUKAJ

Svoj brezplačni tiskani izvod lahko prevzamete v TIC Maribor 
(Partizanska c. 6a, Maribor), Hiši Stare trte (Vojašniška ul. 8, Maribor) in v destinacijski trgovini ART mi je MAR (Gosposka ul. 7, Maribor).

Vljudno vabljeni tudi k obisku Facebook strani METKA KUHA kulinarično življenje kot v pravljici.

Publikacija »METKA KUHA – kulinarično življenje kot v pravljici« je bila izdana v okviru projekta REGIO VITALIS, ki ga delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa Evropskega teritorialnega sodelovanja – Operativnega programa Slovenija – Avstrija 2007-2013.

Kontakt

Zavod za inovativnost in podjetništvo
Pobreška cesta 20
2000 Maribor, Slovenija
e: [email protected]
w: www.zipiie.eu 

© Zavod za inovativnost in podjetništvo | Institute for Innovation and Entrepreneurship | e:[email protected] | w: www.zipiie.eu