Domov  > Projekti > Flagship Products > METKA ČARA

METKA ČARA - preprosto drugačna hedonistična pravljica

Pravljica o navihani mali veliki mojstrici Metki in sedmih izjemnih regijskih produktih (jabolko, med, kruh, mleko, buča, termalna in mineralna voda ter hren), s katerimi ustvarja velike čarovnije za sedmimi griči, v svetu med Pohorjem in Slovenskimi goricami ter Dravo in Muro, pravljični deželi zdravja, sreče in neizmernih užitkov.

"METKA ČARA – preprosto drugačna hedonistična pravljica" je namenjena vzajemnemu medgeneracijskemu ozaveščanju o pomenu lokalne oskrbe s hrano in surovinami. Čarajte z Metko in preprosto uživajte v pustolovščinah za majhne in velike otroke. Širjenje Metkinega poslanstva je zelo zaželeno. Pozor, »METKA ČARA – preprosto drugačna hedonistična pravljica« spodbuja tek in srečo.

Elektronsko različico slikanice si lahko ogledate
TUKAJ

Svoj brezplačni tiskani izvod lahko prevzamete v
destinacijski trgovini ARTmijeMAR (Gosposka ulica 7, Maribor).

Vljudno vabljeni tudi k obisku Facebook strani METKA USTVARJA - pravljična dežela za hedoniste, gastronomske navdušence in ljubitelje zdravega življenjskega sloga.

Publikacija "METKA ČARA – preprosto drugačna hedonistična pravljica" je bila izdana v okviru projekta FLAGSHIP PRODUCTS, ki je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija 2014-2020.

Kontakt

Zavod za inovativnost in podjetništvo
Pobreška cesta 20
2000 Maribor, Slovenija
e: [email protected]
w: www.zipiie.eu 

© Zavod za inovativnost in podjetništvo | Institute for Innovation and Entrepreneurship | e:[email protected] | w: www.zipiie.eu